Garantie & onderhoud

Garantie & onderhoud

Vervanggaragedeur.nl geeft 10 jaar garantie op ‘niet bewegende’ delen van de deur (garantie op fabricage fouten) maar niet op materialen die aan slijtage onderhevig zijn zoals veren, loopwielen en kabels.

Onderhoudscontract

Jaarlijks onderhoud aan de bewegende delen van je garagedeur voorkomt voortijdige slijtage en je bent vrijwel altijd verzekerd van een goed werkende deur. Mochten er onverhoopt toch problemen zijn, dan komen wij deze zo snel mogelijk voor je in orde maken.

Als je een onderhoudscontract afsluit, worden alle bewegende delen regelmatig nagekeken en kunnen wij  ook op de ‘bewegende delen’ 10 jaar garantie geven.

  •  Bij jaarlijks onderhoud is slijtage van materialen binnen de garantietermijn van 10 jaar uitgesloten.
  •  De kosten voor dit contract bedragen € 115 voor een handbediende deur en € 145 voor een elektrisch bediende deur. Heeft u 2 deuren, dan gelden de volgende tarieven: € 165,00 voor 2 handbediende deuren en € 210 voor 2 elektrisch bediende deuren.

Blijf storingen voor

Door 1 maal per jaar onderhoud aan uw garagedeur uit te laten voeren, kunt u eventuele storingen voor zijn. Bij de uitvoering van het onderhoud worden de volgende onderdelen gecontroleerd:

  •  alle bewegende delen (deze worden nagekeken en gesmeerd
  •  kabels worden gecontroleerd
  •  veren worden gecontroleerd.
  •  elektrische aandrijving (indien aanwezig)

Bij onderhoud van meerdere deuren en/of aandrijvingen maken wij graag een passende offerte voor u.

Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW en voorrijkosten.  

Download hier: Voorwaarden onderhoudscontract