Vraag nu een offerte aan en geniet binnenkort van uw nieuwe garagedeur

Van Sectionaal garagedeur tot openslaande garagedeur vraag direct een offerte aan!

Openslaande garagedeuren

Openslaande garagedeuren zorgen ervoor dat u gemakkelijk de garage in en uit kunt lopen zonder eerst de gehele garagedeur te moeten openen. Daarnaast hou je met openslaande garagedeuren meer ruimte over in de garage.

Onze openslaande garagedeuren zijn goed geïsoleerd en daardoor blijft het in de garage behaaglijk. Wilt u uw kanteldeur vervangen door een openslaande garagedeur dan is dat geen probleem. We hebben diverse kleuren en mogelijkheden. Optioneel kunt u de openslaande deur extra beveiligen door een driepuntssluiting in de loopdeur of een espagnoletslot.

Sectionaal garagedeuren

Een Sectionaal garagedeuren is een garagedeur die door middel van panelen geopend en gesloten wordt. De panelen zijn in diverse profileringen verkrijgbaar. Al onze sectionaal garagedeuren zijn, net als de openslaande garagedeuren, geïsoleerd.

U kunt de deur zelf samenstellen qua kleur, profilering (micro-rib, mid-rib, rib), elektrische of hand bediend enz. Ook is het mogelijk om raampjes in uw garagedeur te plaatsen voor een luxe uitstraling.  Het voordeel van een sectionaal garagedeur tov een kanteldeur is dat hij geen ruimte inneemt bij het openen, waardoor u de auto verder op de oprit kunt plaatsen.

Projecten garagedeuren

Offerte aanvragen

Je wilt graag een offerte aanvragen voor een nieuwe garagedeur? Reparatie of onderhoud van uw garagedeur laten uitvoeren?? Als je onderstaande gegevens voor ons invult, nemen wij contact met je op om de juiste mogelijkheden te bespreken.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 1 GB, Max. aantal bestanden: 5.